Yggdrasil Gaming

Yggdrasil Gaming har gjort en lång lista av mycket uppskattade spel. Några av deras spel bär mycket stora jackpots. Joker Millions är förmodligen den mest kända.

Jackpotspel från Yggdrasil Gaming

Yggdrasil Gaming är en spelutvecklare som till största del ägs av Cherry. De har många olika spel och satsar en hel del på att göra jackpotspel.

Joker Millions

Joker Millions ser mycket klassiskt ut. Fruktsymbolerna, sjuan, klockan och jokern är alla klassisk symboler i enarmade banditer. Joker Millions är ett ganska kul spel som går snabbt att spela. Principen är att om man sätter en vinstrad så får man en re-spin med vinstformationen intakt. Får man nya symboler som matchar de som ligger så ansluter den till vinstformationen så att säga. Så fortsätter det tills man inte får någon ny symbol att ansluta, eller tills man fyllt hela skärmen och inte kan vinna mer.

För att vinna jackpoten ska man fylla skärmen med 15 jokrar. Det är samma princip som i det vanliga spelet – att man får re-spins om jokrarna hamnat i en vinstformation. Läget för re-spins med jokrar är dock aningen mer dramatiskt.

Empire Fortune

Empire Fortune är ett spel från Yggdrasil Gaming som har samma jackpot som Joker Millions. Det är inte samma jackpot-spel, men de delar liksom jackpotsumma med varandra. Om någon vinner jackpoten på Joker Millions så ryker den på Empire Fortune och vice versa.

Empire Fortune har ett ganska pampigt tema. Det är rikedom och ska ge känsla av ett gammalt kungligt imperium. Tänk dig riksregalierna i Towen i London.

I jackpotspelet så står man inför en tredelad juveltårta med en supersmaragd på toppen. Man ska stanna alla olika delar vid rätt tid för att ta sig ända upp. Då vinner man den stora superjackpoten.

Du kan också vinna de mindre jackpotarna i Empire Fortune. Förutom Mega finns även två mindre jackpots. Det finns även ett free spins-spel som triggas av scatters. Tre scatters ger dig 10 free spins med dubbla vinster. Fyra scatters ger dig 20 free spins och fyrdubbla vinster. Fem scatters ger dig 30 free spins och tiodubbla vinster.