Blueprint Gaming

Blueprint Gaming är en spelutvecklare som grundades 2001. År 2008 köptes företaget upp av ett större tyskt företag som heter Gauselmann Group.

Jackpotspel från Blueprint Gaming

Blueprint Gaming är en spelutvecklare från Storbritannien. De har en stark närvaro när det kommer till landbaserad spel. De är särskilt stora i Storbritannien, Italien och Tyskland.

Super Diamond Deluxe

Super Diamond Deluxe är ett jackpotspel som är så avskalat som man kan tänka sig. Det är så enkelt utformat som det går. Så den som vill spela ett jackpotspel i en slot men inte är så förtjust i video slots gör nog rätt i att prova Super Diamond Deluxe.

I Super Diamond Deluxe finns en funktion för win both ways. Vinster räknas alltså från båda håller och inte bara från vänster till höger som brukar vara standard.

Det finns inga free spins-spel eller scatters eller liknande i det här spelet. Blueprint Gaming har verkligen gjort sitt bästa för att skala ned Super Diamond Deluxe så mycket som det bara går. För att vinna jackpoten på Super Diamond Deluxe så ska man fylla hela spelplanen med den stora fina diamanten. Då kommer man att få alla rullar i guld och så vinner man jackpoten. Lättare sagt än gjort, i vanlig ordning.