Mega Fortune Dreams

Mega Fortune Dreams skapades av NetEnt år 2014 och den är mycket populär än idag. Det är en slot med progressiv jackpott, för varje spel läggs en del av insatsen till i jackpotten. Sloten erbjuder en spännande spelupplevelse och inte bara på grund av jackpotten, här finns även andra specialfunktioner som ökar dina vinstchanser. Här nedan kommer vi att gå igenom allt du behöver veta om Mega Fortune Dreams.

Uppbyggnad och insatser

Mega Fortune Dreams består av en spelplan på 5×3, vilket är standard bland dagens slots. Vinstlinjerna är 20 till antalet och börjar på hjulet längst till vänster. När du ska bestämma din insats väljer du mellan nivå 1–4 och myntvärde 0,01–1,00. Som lägst kan du spela för 2 kronor för ett spinn och som mest kan du satsa 800 kronor på ett spel. Återbetalningsprocenten på sloten är 95,90 procent och den har en medelvolatilitet. Du kan självklart ställa in autoplay så att du slipper klicka på spin varje gång.

Tema och symboler

Temat i Mega Fortune Dreams är det som slotens jackpott kan ge dig; lyx i överflöd. Du är på plats på en lyxyacht under en blå himmel och symbolerna är värdefulla. Det finns spelkortsvalörer som är diamantprydda för att förhöja känslan av lyx. Andra symboler är en drink, en juvelklädd handväska, en hink med champagne på kylning, en diamantring och ett armbandsur. Scatter-symbolen är en stor gnistrande diamant, wild-symbolen är två vajande palmer på en strand och bonussymbolen är själva bonushjulet du kan få snurra på.

Bonusfunktioner

Den första bonusfunktionen är wild-symbolen, som fungerar som substitut för andra symboler för att skapa vinnande linjer enklare. Den ger dig också en myntvinst om du snurrar fram 3 eller fler. Vid minst tre får du också ett re-spin med wild-symbolerna fast i sina positioner. Free spins finns det också i Mega Fortune Dreams, och det får du om du snurrar fram minst tre scatter-symboler. Du kan få upp till 20 free spins och de börjar alltid med en multiplikator på x3.

Om du snurrar fram en eller fler scatters under dina free spins så ökar antingen din multiplikator eller så läggs fler free spins till på de du redan har. Multiplikatorn kan som mest bli x10. För att ha chans på jackpotten måste du snurra fram tre bonussymboler på hjul 3, 4 och 5. Det är under bonusspelet som du har chans på att kamma hem en av de tre jackpottarna. Ju högre insats du spelar med desto större är din chans på jackpotten.