Mega Millions

Mega Millions är ett lotteri från USA som går att spela i Sverige från sajter som exempelvis Multilotto, och spelet fungerar som ett vanligt lotteri där du väljer ut dina nummer som du vill spela på och väntar på en dragning. Du kan även prenumerera på Mega Millions och då sker dragningarna som ett löpande abonnemang med dina siffror, och beroende på hur du spelar så kostar det olika mycket att delta.

Vad det kostar

Att göra en dragning är exempelvis 45 kronor, och väljer du att prenumerera 1 månad så kostar det 360 kronor i månaden och då sker totalt 8 dragningar på 5 rader. För tillfället ligger jackpotten på 2,1 miljard kronor, vilket är en otrolig summa pengar som kan förändra livet för vinnaren direkt, och här snackar vi alltså lyx i överflöd med privatflyg och båtar i varma länder.

Skatt eller inte

Tänk på att sajter som erbjuder Mega Millions för spelare utanför USA kan vara registrerade i länder utanför EU och då gäller inte skattefria vinster, så detta är något som du får tänka på innan du sätter igång.

Dragningar varje vecka

Mega Millions har dragningar varje vecka och det krävs inga förkunskaper att spela vilket också gör lotterier så populära. De största vinsterna är enorma och du behöver inte göra mer än att välja de nummer som du tror kommer vinna och sedan luta dig bakåt och vänta in dragningen. Det blir inte mycket enklare än såhär!

I jakten på miljoner

Det är alltid smart att spela lagom särskilt när det gäller såhär stora summor som man jagar efter, och det kan lätt bli intensivt och spännande att försöka få till storvinsten. Det kan ha sina nackdelar då det är lätt att tappa kontrollen över sitt spelande. Tänk alltid på att aldrig satsa mer än vad du har råd med och spela ansvarsfullt, men framförallt så måste du komma ihåg att ha kul.