EuroMillions

EuroMillions är ett lotterispel som finns i 9 länder runtom i Europa och dragningarna sker tisdagar och fredagar med vinster på minst 17 miljoner kronor, som kan stiga upp mot 190 miljoner euro i vissa fall. Du spelar enkelt på EuroMillions och det sker antingen via nätet eller via deras app som kan laddas ned för både Android och Apple, så du kan spela även när du befinner dig på språng.

Hur spelet går till

Spelet är enkelt och går ut på att välja fem huvudnummer mellan 1 och 50. Sedan kan du även välja lucky star-nummer mellan 1 och 12 och du kan närsomhelst aktivera slumpmässiga nummer om du inte vill välja själv. Du väljer sedan mängden dragningar som du vill delta i och till sist klickar du på Spela för att sätta igång.

Sedan är det bara att vänta in dragningarna och hoppas på att du har turen med dig, och eftersom spelet fungerar på mobila plattformar så kan du lika gärna befinna dig vid sommarstugan eller i fjällen när resultaten kommer in. Spelet är väldigt enkelt och kräver inga förkunskaper, vilket också gör det till ett lättspelat och trevligt spel som du kan spela när du känner för det.

Om du har bråttom och inte hinner spela på nätcasinon så kan du alltid lägga dina siffror på EuroMillions på bara några minuter. Sedan kan du fokusera på andra sysslor och behöver inte spendera mer tid på att spela, så lotterispel passar väldigt bra för upptagna personer som ändå vill njuta av spelglädjen.

Statistik

Hos EuroMillions så kan du även se en karta över vinnarna för respektive land som är med i dragningarna, och du ser också en procentuell uppdelning mellan de olika länderna. I skrivande stund så ligger Frankrike och Spanien på topp medan Storbritannien är på tredje plats, och du kan även se de största vinsterna som någonsin delats ut i spelet i listan under.