Mega Moolah

Mega Moolah är en spelautomat från Microgaming som lanserades för nästan 10 år sedan. Mega Moolah aka ”The Millionaire Maker” tar med dig ut på ett progressivt jackpott-äventyr som du inte kommer att glömma i första taget. Spelautomaten består av en Mini-, Minor-, Major- och Mega jackpott. Den sistnämnda jackpotten är den största och betalar ut minst 10 miljoner! Detta är definitivt en slot du vill ta dig tiden att pröva på.

Mega Moolah är en slot med 5 hjul, 3 rader och 25 vinstlinjer. Det högsta som du kan satsa är 125 mynt. Du ställer själv in hur många mynt du vill spela för och värdena på dessa. Det högsta myntvärdet du kan välja är 0.05, medan det lägsta är 0.01. Efter det väljer du in hur många vinstlinjer du vill ha, då dem inte är fasta.

Symboler

Mega Moolah tar med dig på ett spännande safari ute på den afrikanska savannen. Den har en enkel design med roliga symboler och ljudeffekter som får det att kännas som en äkta safari. Maskinen använder sig av symboler som är designade i en tecknad serie-anda. De låg betalande symbolerna är de klassiska kortleks-symbolerna. Därefter är det i fallande ordning elefanten, vattenbuffeln, giraffen, zebran och gasellen. Den mest värda är Lejonet.

Lejonet fungerar hos Mega Moolah som en wild-symbol. Snurrar du fram fem wilds ger det dig en vinstrad på 15 000 gånger din insats. Lejonet ersätter alla symboler förutom scattern. Där finns också en väldigt uppskattad twist på wilds vilken är att de dubblar alla de vinster du får med wilds. Scatter symbolen är en apa och minst tre ger 15 free spins. Tre mer symboler ger ytterligen 15 free spins.

Jackpot

Mega Moolah består av hela fyra progressiva jackpottar som växer i samband med spelarnas insatser. Du hittar jackpottarna i bonusspelet som kan dras igång närsomhelst under basspelet. Detta gör att sloten till en spännande upplevelse. I bonusspelet får du snurra på ett jackpotthjul som är uppdelat i 20 ”tårtbitar”. Där finns 1 bit för mega jackpotten, 3 för major jackpotten, 6 för minor och 10 för mini jackpotten.

Till skillnad från många jackpottar behöver du inte satsa max för chansen att vinna stort. Men det är värt att nämna att ju större du spelar, desto större chans har bonusspelet att börja. Jackpottarna ändras ständigt. Men du blir aldrig utan vinst. Alla har en grundsumma. Mini-jackpotten börjar på 100 kronor medan minor börjar räkna på 1 000. Major-jackpotten har en bas summa på 100 000 och Mega-jackpotten startar på 10 000 000 kronor.